Beste vakman mechatronica bij Frencken Europe

Allround mechatronica monteur Jos van de Snepscheut bij Frencken Europe mag zich een jaar lang de beste vakman mechatronica noemen in de regio Zuidoost Brabant. Jos ontving op 7 november de felbegeerde Ir Noordhofprijs. Dit is de prijs voor de beste vakman of vakvrouw in de regio Zuidoost-Brabant.

Algemeen directeur Henk Tappel noemt Jos een echte ambassadeur voor de techniek. Hij is leergierig en heeft veel geduld om jonge collega’s op te leiden en te enthousiasmeren, zodat zijn waardevolle kennis niet verloren gaat. Collega Arno Koekendorp vult aan: “Jos is een allround mechatronica monteur die als teamplayer een topper is, die zich onderscheidt in flexibiliteit en veelzijdigheid. Van opbouw van prototypes tot troubleshooting, niet onbelangrijk bij het realiseren van nieuwe ingewikkelde apparaten”.

De Jury van de Stichting Bevordering Vakmanschap die deze prijs als 24 jaar uitreikt aan de beste vakmensen in de regio Zuidoost-Brabant noemt Jos een belangrijke schakel tussen engineering, werkvoorbereiding en productie.

Share This Story, Choose Your Platform!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bedrijven

Producten & werkwijze

Membership

Jobs