Faes Group viert 30-jarig bestaan

Faes Group bestaat 30 jaar en afgelopen weekend werd dat uitgebreid gevierd. Op vrijdag 29 september nodigde het bedrijf haar relaties uit om het glas te heffen op de toekomst. Maar liefst 250 klanten en leveranciers kwamen een kijkje nemen in het pand dat voor de gelegenheid werd omgetoverd in een heus spektakel. Een dag later werden ook familie en vrienden van werknemers uitgenodigd om een kijkje achter de schermen.

In 30 jaar is Faes Group gegroeid van een eenmanszaak, gericht op de productie van flightcases, tot een internationale speler op het gebied van duurzame verpakkingen. In 1987 werd het toenmalige Faes Flightcases opgericht door huidig CEO Johan Faes. De organisatie is in de loop der jaren flink veranderd. Van een puur product- en productiegerichte organisatie tot de meeste complete partner op het gebied van industrieel toegepaste verpakkingen. Van advies tot productie en van ontwikkeling tot logistiek fulfilment; Faes Group is de specialist bij uitstek. Dit heeft geleid tot een uitgebreide klantenkring bestaande uit zowel vooruitstrevende bedrijven in het MKB als gerenommeerde spelers als Philips, ASML, Medtronic en het Ministerie van Defensie.

De Faes Group heeft haar activiteiten onderverdeeld in drie verschillende business units. Faes Cases voor een snelle en efficiënte productie van duurzame, maatwerk verpakkingen; FPC voor industrieel verpakkingsadvies, ontwikkeling en implementatie; en SKB Europe voor de Europese distributie via een uitgebreid dealernetwerk van hoogwaardige aluminium en kunststof koffers, kisten en racks.

Het in Reusel gevestigde bedrijf telt ruim 50 medewerkers. Op dit moment zijn er openstaande vacatures. Meer informatie over Faes Group en de vacatures is te vinden op www.faesgroup.com.

Share This Story, Choose Your Platform!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bedrijven

Producten & werkwijze

Membership

Jobs