FPC Beyond Packaging lanceert PackStatus ®

high tech bedrijven faes cases 170131

Weet meer over uw transport dan uw vervoerder u kan vertellen!

PackStatus is een slimme combinatie van GPS en sensoring devices, een data-abonnement en een webportal. In de basis maakt PackStatus® een verpakking interactief zodat de gebruiker continue controle houdt over alles wat er met zijn producten gebeurd. PackStatus® biedt niet alleen track & trace technologie maar ook uitgebreide monitoring van de omgeving en de condities waarin de zending zich bevindt, inclusief temperatuur, trillen, vallen, licht, luchtvochtigheid en nog veel meer. Het systeem werkt autonoom, het maakt dus niet uit met welke vervoerder de producten getransporteerd worden.

Gebruikers van PackStatus® weten vaak meer over de locatie van hun pakket dan hun vervoerder!

Volg uw zendingen real-time en wereldwijd en
PackStatus® maakt het mogelijk om transport real-time te volgen en exact te weten waar producten zijn. Op gedetailleerde wegenkaarten kan de gebruiker de huidige locatie én de afgelegde route van de zending bekijken. Deze informatie wordt tevens gelogd waardoor hij over waardevolle input beschikt voor evaluatie en optimalisatie van zijn logistieke operatie.

Handel pro-actief
Daarnaast monitort PackStatus® alle omstandigheden die zich tijdens transport kunnen voordoen en waarbij de inhoud beschadigd raakt. Denk maar aan temperatuurschommelingen, gaten in het wegdek of onverwacht openen/controleren van verpakkingen door douane. Door het continu meten en melden van dit soort schadelijke factoren, brengt PackStatus® de gebruiker meteen op de hoogte als er iets mis gaat of dreigt te gaan.

Tijdens transport kan hij zeer gericht preventief of corrigerend handelen en verhinderen dat dezelfde fout zich herhaalt. Alle sensordata kunnen achteraf geanalyseerd worden zodat de gebruiker precies kan zien waar het mis ging.

Geïnteresseerd?
Meer info op www.faescases.com/nl/diensten/packstatus/ of via info@faescases.com

Share This Story, Choose Your Platform!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bedrijven

Producten & werkwijze

Membership

Jobs