Frencken Europe benoemt nieuwe algemeen directeur

high-tech-bedrijven-frencken-europe-161213

Per 1 januari 2017 wordt Fokko Leutscher Algemeen Directeur van Frencken Europe. Hij gaat leiding geven aan de bedrijfsonderdelen van Frencken in Nederland en Amerika. In deze positie volgt hij Henk Tappel op, die onlangs de overstap naar Bronkhorst High-Tech in Ruurlo maakte.  Fokko gaat leiding geven aan 430 medewerkers.

Met de komst van Fokko haalt Frencken iemand in huis met een uitstekende kennis van de toeleverindustrie. Met 20 jaar ervaring vanuit diverse managementfuncties bij ASM International heeft Fokko de laatste jaren bijgedragen aan de groei die ASM vooral wereldwijd doormaakt. Met deze expertise zal hij een belangrijke rol spelen bij het verder uitrollen van Frencken’s internationale groei ambitie.
Fokko Leutscher: “Met mijn ervaring in deze industrie en samen met de vakmensen die hier werkzaam zijn hoop ik oprecht dit prachtige bedrijf verder te laten groeien, zowel hier in Nederland als wereldwijd”.

Eind 2017 zal Frencken Europe haar 70-jarig bestaan vieren.

Frencken Europe is als toeleverancier voor internationale OEMs al bijna 70 jaar actief op het gebied van medische, halfgeleider- en analytische systemen. Naast het fabriceren, assembleren en testen van complexe en geavanceerde onderdelen, modules of zelfs complete producten op basis van fijnmechanica, elektronica en software, doet het bedrijf daarvan ook de productontwikkeling.

Frencken Group is een beursgenoteerde onderneming op de beurs van Singapore, met een omzet van € 350 miljoen en ongeveer 2500 medewerkers.
Klanten in Europa, Azië en de Verenigde Staten zijn zo in staat hun innovatie te versnellen, hun processen te vereenvoudigen en zich ten volle aan hun kernactiviteiten te wijden.
Frencken Europe is vanuit de hoofdvestiging Eindhoven verantwoordelijk voor alle activiteiten inzake business development, marketing, sales, ontwikkeling en engineering binnen de wereldwijde Frencken groep die productielokaties heeft in China, Maleisië, Nederland, Singapore en de Verenigde Staten.

Share This Story, Choose Your Platform!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bedrijven

Producten & werkwijze

Membership

Jobs