Frencken Europe neemt All MEPP over

Frencken Europe B.V., high-tech toeleverancier en producent van hoogwaardige onderdelen en systemen, heeft op dinsdag 8 oktober 2013 een overeenkomst getekend om 100% van de aandelen te verwerven van het engineering-bedrijf All MEPP B.V. in Eindhoven. De drie aandeelhouders van All MEPP, alsmede het voltallige personeel komen in dienst van Frencken Europe. De activiteiten worden vooralsnog voortgezet in de huidige locatie van All MEPP, aan de Avignonlaan in Eindhoven. De naam van de onderneming wordt Frencken Allmepp Projects B.V.

Door deze overname kan Frencken haar klanten naast productontwikkeling nu ook éénmalige projecten aanbieden, alsook het realiseren van specials en productiehulpmiddelen. Daarnaast krijgt het de beschikking over het intellectueel eigendom van een aantal door All MEPP ontwikkelde systemen voor de medische markt, zoals een machine, waarmee catheters worden voorzien van een beschermende coating.

Henk Tappel, Algemeen Directeur van Frencken Europe, ziet nog een voordeel: “Door deze acquisitie krijgen we er een aantal ervaren senior mechanische ontwerpers bij, die in deze regio een zeer schaars goed zijn. De kennis en ervaring van de medewerkers van All MEPP is een welkome aanvulling op onze activiteiten. Met name waardeer ik hun ruime expertise met de ontwikkeling van productiehulpmiddelen en het realiseren van heel kleine series. Daarnaast is hun kennis van de medische markt voor ons interessant.”

Share This Story, Choose Your Platform!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bedrijven

Producten & werkwijze

Membership

Jobs