Introductie SolidWorks 2016 op jaarlijks Cadmes Event

Cadmes introduceert SolidWorks 2016 tijdens haar jaarlijkse evenement op dinsdag 3 november 2015 in Media Plaza Utrecht. Naast de nieuwe features die SolidWorks 2016 te bieden heeft, wordt tijdens het event ingezoomd op de complete lifecycle van een product; van ontwikkeling, ontwerp, gegevensbeheer, productie tot en met after sales. Dit maakt het evenement interessant voor zowel engineers, designers, constructeurs als voor management- en directieleden.

De bezoekers die met SolidWorks werken, kunnen zich naast de hoofdsessie, waar de belangrijkste vernieuwingen van SolidWorks 2016 worden gepresenteerd, inschrijven voor uiteenlopende hands-on sessies. Denk hierbij aan ‘Effectiever werken met Large Assemblies’, ‘3D printing en SolidWorks’, ‘Introductie in Industrial Designer’ en ‘Introductie in Model Based Definition’.

Managers kunnen zich inschrijven voor diverse presentaties van strategische aard waar ingegaan wordt op veelvoorkomende business uitdagingen en de oplossingen die voorhanden zijn. Er wordt ingegaan op hoe Smart Industry onze business verandert en hoe we ons daarop kunnen voorbereiden. De bevlogen spreker Carlo van de Wijer speelt hier ook op in en trekt parallellen naar de snelle veranderingen in diverse industrieën en de maatschappij.

Nieuw is het Partner Pavilion waar beleving en interactie centraal staan. Dit is de centrale plek waar bezoekers, Cadmes specialisten en partners samenkomen en waar diverse innovaties worden gepresenteerd. Verder kunnen bezoekers hun SolidWorks skills testen met de ModelMania Contest. Het is de vraag wie het snelst een onderdeel in SolidWorks kan modeleren en analyseren. De drie snelste tijden winnen mooie prijzen.

Cadmes Event 2015 is kosteloos

150930-CADMES-High-Tech-Bedrijven-DutchHTS-2Dinsdag 3 november, 08.30 uur tot 16.30 uur met aansluitend een borrel

Media Plaza, Jaarbeursplein in Utrecht.

Voldoende gratis parkeergelegenheid. Daarnaast is deze locatie uitstekend te bereiken per openbaar vervoer.

Inschrijven kan via www.cadmes.com

Het Cadmes Event 2015 voor de Belgische markt vindt plaats op donderdag 22 oktober in Antwerpen.

Share This Story, Choose Your Platform!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bedrijven

Producten & werkwijze

Membership

Jobs