Lancering van de BIM Academy 2019!

Na een periode van intensieve voorbereidingen is op 3 december 2018 het contract getekend tussen BIM4ALL, Faasen Training & Coaching en Orion Engineering. Wij kunnen met trots mededelen dat ons unieke traineeship, de Orion BIM Academy, is gelanceerd.

In een markt waar het werven en selecteren van de juiste professionals, op basis van opleiding en werkervaring steeds lastiger wordt, is het ontwikkelen van talent de meest duurzame oplossing. Daarom is Orion Engineering de samenwerking aangegaan met twee gerenommeerde partijen, die beschikken over hoogstaande kennis op het gebied van BIM, maar ook op het gebied van het trainen, coachen en ontwikkelen van soft skills. Met deze unieke samenwerking wordt onze gezamenlijke expertise en ervaring ingezet om de nieuwe kennisdragers van BIM te creëren.

Met dit tweejarige programma worden gemotiveerde young professionals opgeleid tot een volwaardig BIM Specialist. Dit enerzijds door het opdoen van werkervaring binnen complexe projecten, anderzijds door het volgen van het intensieve opleidingsprogramma via de BIM Academy van twee jaar, dat bestaat uit 16 hard skills, 10 soft skills en 4 business skills trainingen.

Wil jij van deze unieke kans gebruik maken en opgeleid worden tot BIM Specialist? Lees hier dan snel verder, waar je alle informatie over deze tweejarige opleiding kunt nalezen én kunt solliciteren naar het traineeship (MBO en HBO niveau).

Wilt u met de instroom van gedreven BIM-modelleurs het kennisniveau binnen uw organisatie verhogen? Klik dan hier voor meer informatie.

Share This Story, Choose Your Platform!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bedrijven

Producten & werkwijze

Membership

Jobs