Nieuwe generatie software voor productiebesturing

In fabrieken wereldwijd worden software besturingssystemen gebruikt die geprogrammeerd zijn met tools die zo’n 10 tot 15 jaar geleden zijn ontwikkeld. De huidige generatie van software tools levert echter een veel betere prestatie en is veel gebruiksvriendelijker. Dit heeft geresulteerd in een innovatieve software suite voor aansturing van apparatuur aan het eind van de productielijn, een programma met de veelzeggende naam MOre.

MOre garandeert dat bedrijven het uiterste uit hun end-of-production-line equipment halen.  MOre (www.MOresoftwaresuite.com) werd op 1 december gelanceerd.

De MOre software suite is een nieuw concept dat erop gericht is om logistieke equipment naadloos te integreren in de bedrijfsprocessen en automatiseringssystemen van een bedrijf.

MOre stelt gebruikers in staat om maximale efficiëntie te behalen. Dit wordt bereikt door middel van drie modules die beantwoorden aan de bedrijfsbehoeften op het gebied van ad hoc interventies en structuur, voor de dagelijkse werking en voor het bereiken van langetermijndoelstellingen. Vanwege de modulaire structuur is de MOre suite eenvoudig te wijzigen of uit te breiden, zodat de gebruiker voorbereid is op toekomstige bedrijfsbehoeften.

MOre laat gebruikers de fysieke controle uitoefenen over hun end-of-line equipment middels een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface. Met de logistieke module kunnen zij hun logistieke proces op een manier opzetten die een efficiënte en veilige product flow garandeert. De management module voorziet de gebruiker van een helder en transparant inzicht in de prestatie van zijn equipment op het gebied van productiviteit, effectiviteit en duurzaamheid.

MOre Equipment vervangt het traditionele HMI en introduceert state-of-the-art bediening voor de operator. Met duidelijke visualisatie (tegels) en swipe-opties maakt MOre gebruik van de ervaring die de operator heeft opgedaan bij de bediening van zijn smartphone. Daardoor is hij of zij in staat om zich de bediening van de equipment snel eigen te maken zonder uitgebreide training.

Met MOre Equipment en MOre Logistiek of zelfs MOre Management krijgt ieder die betrokken is bij het productiemanagement een geavanceerde set aan tools waarmee hij of zij zich comfortabel voelt. Zo is er een uitgebreide set aan tools om productiebatches of orders te managen en toe te wijzen, er zijn tools voor vroegtijdige en complete informatie betreffende kwaliteitskwesties en rejects, voor onderhoudsanalyse en planningsdata of voor benchmarking van prestaties in verschillende shifts.

MOre toont de informatie in overzichten, grafieken en tabellen. De informatie kan gebruikt worden voor eigen interpretatie, analyse en representatie.

Alle informatie wordt beschikbaar gesteld op computer, laptop, tablet of smartphone, beschikbaar voor de gebruiker waar en wanneer hij maar wil.

Wilt u meer informatie over MOre? Stuur uw e-mail naar: info@moresoftwaresuite.com

high-tech-bedrijven-csi-161201

Share This Story, Choose Your Platform!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bedrijven

Producten & werkwijze

Membership

Jobs