One of A Kind Technologies zet nieuwe stap in groeistrategie met Smart Vision Center

One of A Kind Technologies start met Smart Vision Center (SVC), een bedrijf gespecialiseerd in intelligente smart vision technologie, en verstevigt zo haar positie in de Benelux op het gebied van machine vision – geautomatiseerde visuele metingen en inspecties middels geavanceerde optische systemen.

Smart Vision Center B.V. richt zich met haar oplossingen op bedrijven en machinebouwers die in toenemende mate behoefte hebben aan machine vision systemen die snel en gemakkelijk zijn te integreren en voorzien zijn van flexibele software met een groot scala aan functies.

Het bedrijf sloot daartoe een samenwerkingsovereenkomst met Cognex (Nasdaq: CGNX), een wereldwijde leider op dit gebied, om dit productportfolio te gaan voeren als gecertificeerde partner voor de Benelux.

„Na een periode van sterke groei en significante investeringen in professionalisering en in eigen R&D, is dit het geschikte moment om ook te kapitaliseren op de R&D en systemen van grote marktpartijen“, zegt CEO Alex E. Kind.

Smart Vision Center zal naast het leveren en integreren van producten ook het eigen ontwikkelde VAAS, ‘vision-as-a-service’, gaan vermarkten. Hierbij hoeven klanten, met een variërende, tijdelijke of onduidelijke vraag, geen investering in een systeem te doen, maar betalen zij enkel voor de functionaliteit of capaciteit die benodigd is. Deze dienst kan uitgebreid worden met een volledige beheerde dienst inclusief onderhoud.

Met de start van Smart Vision Center benoemt One of A Kind Technologies, tevens James Cameron als verantwoordelijke sales engineer. James heeft reeds een ruime ervaring binnen de machine vision industrie.

Voor meer informatie:

www.smartvisioncenter.nl
E-mail: info@smartvisioncenter.nl

Share This Story, Choose Your Platform!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bedrijven

Producten & werkwijze

Membership

Jobs