Punch Powertrain Nederland B.V. in Eindhoven verwelkomt 100e medewerker

De onafhankelijke ontwikkelaar van energiezuinige transmissies heeft deze maand zijn 100e medewerker verwelkomd in Eindhoven, waarmee het totaal aantal medewerkers wereldwijd stijgt naar 2300 medewerkers.

Punch Powertrain heeft in de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. De omzet in 2016 bedroeg ruim 500 miljoen euro, wat maar liefst 50% meer was dan in 2015. Voor 2018 wordt een productie van meer dan 1 miljoen transmissies per jaar verwacht waarmee een omzet van 1 miljard euro haalbaar is.

De afgelopen vier jaar heeft de Research en Development faciliteit in Eindhoven bijgedragen aan dit wereldwijde succes en een stevige groei doorgemaakt van 25 medewerkers naar nu de 100e medewerker.

De medewerkers in Eindhoven houden zich bezig met de ontwikkeling van Dual Clutch Transmissions, CVT’s, alsook Hybrid en Full Electric powertrain solutions en met de uitbreiding van het huidige pand aan de Croy in Eindhoven wordt in het komende jaar de afdeling Testing vergroot en nog meer kantoorruimte gerealiseerd.

De komst van de 100e medewerker is uitgebreid gevierd en vol enthousiasme hoopt Punch Powertrain in de komende jaren nog vele vactures te kunnen vullen met het automotive talent dat zich graag in de Brainport regio wil vestigen.

Share This Story, Choose Your Platform!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bedrijven

Producten & werkwijze

Membership

Jobs