SOLIDWORKS 2019, the next big thing?

Bent u net zo benieuwd naar wat SOLIDWORKS 2019 gaat brengen als ik? Want ik ben ervan overtuigd dat we aan de vooravond staan van de “next big thing” op CAD gebied. Technieken als Virtual en Augmented Reality, 3D printen en de algemene beschikbaarheid van clouddiensten bieden kansen die in het ontwerpproces naar een volgend niveau kunnen brengen. Daarom zou ik ook nu, een aantal dagen voor SOLIDWORKS WORLD (SWW) u de voorspelling durven doen dat we daar “the future of design” te zien krijgen. Ik neem u dan ook graag mee in deze toekomst. Natuurlijk om te zien of mijn glazen bol de waarheid spreekt, maar meer nog om te ontdekken welke van uw challenges vandaag nog niet maar “morgen” wel opgelost kunnen worden.

Share This Story, Choose Your Platform!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bedrijven

Producten & werkwijze

Membership

Jobs