Over

Ghysels

Vanuit de Brainport regio adviseren wij bedrijven op het gebied van projectmanagement, programma management, pmo of changemanagement. Of het nu gaat om het aandragen van oplossingen die met capaciteitsproblemen te maken hebben of het organiseren van een projectomgeving. Wij zorgen voor een perfecte fit tussen de werkelijke behoefte van een organisatie op strategisch, tactisch of operationeel niveau en de consultant/projectmanager die invulling geeft aan de vraag. Binnen Nederland, België en Duitsland, van scale-up tot multinational.

R&D – Industrialisatie omgevingen verbeteren is wat ons drijft middels project en programmamanagement in zeer complexe omgevingen. Onze specialisten bezitten de kennis om uw organisatie vooruit te helpen op het gebied van de volgende projecten:

GROW

 • Projecten met een technische complexiteit die nieuw zijn voor de organisatie (zoals scale-ups)
 • Nieuwe activiteiten voor de organisatie zoals productontwikkelingstrajecten vanuit R&D
 • Opzetten of begeleiden van productintroducties in manufacturing-omgevingen (NPI)
 • Projecten met hele uitdagende deadlines

IMPROVE

 • Opzetten van een kwaliteit-managementsysteem (KMS)
 • Opzetten van een projectmanagement organisatie (PMO)
 • Opzetten van Product Life Cycle-management
 • Opzetten van een projectmanagement handboek
 • Implementeren van verbetertrajecten

CHANGE

 • Het (her)structureren, reorganiseren van afdelingen of processen
 • Het begeleiden van projecten volgens een nieuwe werkwijze
 • Coachen / trainen van Project Managers en project stakeholders
 • Voorbereiden van een organisatie naar een volgende fase van operational excellence of growth

Wij helpen bedrijven binnen de R&D en Industrialisatie vooruit door ze de juiste oplossing te bieden op het juiste moment. Dit doen wij door hen te verbinden met ons netwerk van projectmanagement en consultants gespecialiseerd in hightech. Als adviesbureau op het gebied van recruitment staan wij bekend om onze persoonlijke en transparante manier van werken en kennis van de specifieke uitdagingen die spelen in de maakindustrie.

Wij zijn gevestigd op de Hightechcampus in Brainport regio Eindhoven, waar kennisdeling en innovatie centraal staat in een snel veranderende omgeving.

 

Bedrijfsnieuws

Zo word je onderdeel van baanbrekende technologische ontwikkelingen

January 13, 2024

Ontmoet Jelle Grimbergen, een doorgewinterde Supply Chain Professional die de druk van enorme verliezen trotseert door stilstand bij zijn eerste interimopdracht. Ghysels plaatste hem onlangs bij Imec, die samen met ASML klanten de mogelijkheid bied om chemische experimenten uit te voeren in een indrukwekkende machine die de toekomst van hightech grotendeels zal vormgeven. Lees verder

GHYSELS oprichter Bart over talent aantrekken en behouden binnen hightech

December 1, 2023

Jezelf comfortabel voelen binnen het oncomfortabele. Dat is volgens Bart Ghysels dé manier om te groeien als ondernemer, én als professional. Hij vertelde dit tijdens een uitzending van Ralu on Board op Spotify. Daarnaast vertelt hij wat de hightech industrie kan verbeteren om makkelijker professionals aan te trekken en te behouden, en gaat hij in op culturele verschillen binnen organisaties. Lees verder