Heel het jaar High Tech vacatures promoten en wisselen op elk gewenst moment

Vacature Slot

Voor bedrijven die meerdere High Tech vacatures open hebben staan is het vacature slot een ideaal instrument om deze vacatures een enorme zichtbaarheid te geven.

Bij wisselen van de vacature in het slot komt de nieuwe een week lang in de ”spotlight positie” (bovenaan) op de jobs pagina van Dutch High Tech Systems en ook bovenaan in het  High Tech vacature overzicht dat wij wekelijks uitgeven. In de daaropvolgende weken gaat de vacature ook mee in het vacature overzicht maar dan in een categorie die past bij het functieprofiel. 

Ook worden onze social media kanalen ingezet voor promotie van alle nieuwe vacatures. Dit zijn het kanaal van Tech Influencer en DutchHTS oprichter Johan van Seggelen, de High Tech Systems groep op LinkedIN en DutchHTS op Facebook.

Vacature Slot

Stel dat u 1 slot reserveert en de vacature om de 3 weken laat wisselen dan zijn er 17 momenten in het jaar waarop een High Tech vacature van uw bedrijf wordt gepromoot.

Wisselen van de vacature kan heel eenvoudig door ons het nieuwe functieprofiel te sturen, wij verzorgen daarna alle plaatsingen.

De prijs voor reserveren van 1 vacature slot

De prijs voor het reserveren van 1 vacature slot bedraagt € 995,- excl. BTW met een looptijd van 1 jaar.

Prijs van 1 vacature slot

995 per jaar
  • Plaatsing op onze social media kanalen
  • Wekelijkse plaatsing in het High Tech vacature overzicht
  • Wisselen op elk gewenst moment

Neem contact op met
Johan van Seggelen

Mocht u nog vragen hebben over het vacature slot of direct een offerte willen ontvangen neem dan gerust contact op met Johan van Seggelen.

Johan van Seggelen
Oprichter van
Dutch High Tech Systems