Nieuwe robot voor het maken van deksels

Het hele productieproces van NO-NAIL BOXES vouwkisten van multiplex is gebaseerd op moderne technologische ontwikkelingen, die voortdurend worden geoptimaliseerd door nieuwe machine-aanwinsten! Onze werkplaats is onlangs uitgerust met een nieuwe robot voor het maken van deksels! Bekijk de video

Verpakkingsoplossing waarmee u uw product eenvoudig kunt verpakken

Is uw bedrijf actief in de productie van machines en apparaten? Dan bent u zeker op zoek naar een verpakkingsoplossing waarmee u uw product eenvoudig kunt verpakken. No-Nail Boxes heeft wat je nodig hebt! Dozen op maat aangepast aan uw behoeften en met vereenvoudigde toegang tot uw producten! Bewijs in foto’s!

Gevaarlijke producten inpakken in vouwkisten van multiplex?

Dat is een oplossing die door NO-NAIL BOXES geboden wordt. Het bedrijf produceert vouwkisten van multiplex en staal. Al meer dan 55 jaar zet NO-NAIL BOXES zijn expertise in ten gunste van industrie Defensie en Veiligheid. Een sector waar discipline, discretie en vertrouwelijkheid onmisbaar zijn.

Lichte, ergonomische en op maat gemaakte verpakkingen

In de industriële sector is verpakking een essentieel onderdeel van de logistieke keten. Ondernemingen die machines en apparatuur produceren, zijn op zoek naar verpakkingsoplossingen die perfect zijn afgestemd op het product. En als daarbij de gezondheid en het welzijn van werknemers gegarandeerd worden, is dat een pluspunt!

Anti-inbraaktape

Om de veiligheid van uw verpakte producten te optimaliseren, kunnen de vouwkisten van multiplex en staal van NO-NAIL BOXES worden uitgerust met speciale zegels om ze te beschermen tegen frauduleuze handelingen en diefstal. Lees verder