Prachtige samenwerking tussen Vink Kunststoffen en Vink Techniek

150911vink

Een mooi stukje samenwerking tussen Vink Kunststoffen en Vink Techniek heeft gezorgd voor een prachtig eindproduct. In opdracht van De Promoters.nl is deze “waterbar” gerealiseerd. De materialen zijn geleverd door Vink Kunststoffen BV, advisering verliep via Vink Techniek.

Pharaoh ED: sneller, stiller en nauwkeuriger 3D printen

150717vink

Dat kan met de nieuwe Delta 3D Printer van het topmerk MassPortal. De Pharaoh ED is geschikt voor consument én professional. Het maakt niet uit of je thuis wil printen, op school of op je werk. Voor dagelijks gebruik is dit een geweldige printer die…

In goed gezelschap in de achterhoek

Ter promotie van het nieuwe A18 bedrijvenpark heeft gemeente Doetinchem een film geproduceerd. “In goed gezelschap in de Achterhoek” is het thema en Vink Kunststoffen is een van de bedrijven die uitgelicht wordt in de film.

Nieuwe toepassing Luchtvaartindustrie

150709vink

En alweer een prachtig product onderweg naar de klant: Een PMMA gravitatie unit voor testen in de luchtvaartindustrie. Geheel gemaakt door een combinatie van blaastechniek, frezen en lijmen.

Vink Kunststoffen neemt activiteiten Paperlinx VTS over

Vink Kunststoffen heeft haar aanbod voor de reclamesector uitgebreid door de doorstart van Paperlinx Visual Technology Solutions in Wormerveer. De activiteiten van VTS worden voortgezet vanuit het bestaande distributiecentrum in Wormerveer onder de naam Vink Visual Technology Solutions (Vink VTS).

Vink assortiment beschikbaar via 2ba online

2ba is dé neutrale datapool van handels- en productgegevens in de installatiebranche. Producenten, importeurs, groothandels maar ook installateurs kunnen terecht bij 2ba om informatie met de centrale database uit te wisselen.

Vink-GVK verhuist naar Doetinchem

De Business Unit Glasvezelversterkte Kunststoffen (GVK) van Vink in Didam is vanaf 1 november verhuisd naar een nieuw bedrijfspand aan de Expeditieweg 15 in Doetinchem. Deze Vink Business Unit is specialist in de engineering, verkoop en montage van glasvezelversterkte kunststoffen en aanrijdbeveiliging producten. Hun marktgebied omvat met name anticorrosieve toepassingen met glasvezelversterkte kunststoffen in onder andere de industrie,…

Nieuw: Greencast 100% gerecycled acrylaat

Acrylaat Greencast is een unieke, zeer duurzame, 100% gerecyclede acrylaat plaat met dezelfde optische, mechanische, thermische en fysische eigenschappen als de standaard gegoten plaatkwaliteit. Greencast acrylaat wordt volledig geproduceerd uit gerecycled PMMA, afkomstig uit de EU, en kan steeds weer hergebruikt worden.