Zichtbaarheid van uw
High Tech berichtgeving vergroten

Dutch High Tech Systems

Dutch High Tech Systems (DutchHTS.nl) is het technologie platform voor de Nederlandse High Tech industrie. Zie het als een online winkelcentrum voor High Tech bedrijven waar ze ”berichtgeving” zoals nieuws, productintroducties en evenementen met een educatief karakter (High Tech Education) onder de aandacht kunnen brengen. Wekelijks bereikt DutchHTS een unieke groep van meer dan 40.000 High Tech professionals via haar website, social media kanalen en overzichten per mail.

Dagelijkse berichtgeving op social media

High Tech professionals, waaronder directieleden, managers en engineers, volgen de social media kanalen van DutchHTS op dagelijkse voet. Dit zijn het kanaal van Tech Influencer en DutchHTS oprichter Johan van Seggelen, de High Tech Systems groep op LinkedIN en DutchHTS op Facebook.

Berichtgeving van High Tech bedrijven

Headlines

DutchHTS nieuwsoverzicht

Wekelijks brengt DutchHTS een nieuwsoverzicht uit waarin nieuwe berichtgeving van de aangesloten High Tech bedrijven wordt opgenomen.

Vergroot ook de zichtbaarheid
van uw berichtgeving

Wilt u de berichtgeving van uw High Tech bedrijf ook onder de aandacht laten brengen via de social media kanalen van DutchHTS en het wekelijkse nieuwsoverzicht? Sluit uw High Tech bedrijf dan nu aan en wij zorgen ervoor dat de zichtbaarheid van uw berichtgeving enorm wordt vergroot.

Prijs van het lidmaatschap

De prijs voor het aansluiten van uw High Tech bedrijf bij DutchHTS bedraagt € 550,– excl BTW per jaar.

Dit is een all-in prijs d.w.z. dat het plaatsen van uw berichtgeving op onze social media kanalen en in het wekelijkse nieuwsoverzicht in deze prijs is opgenomen. Wij ontzorgen u volledige op dit vlak d.w.z. dat wij de berichten voor u plaatsen.

Prijs van het lidmaatschap

550 per jaar
  • plaatsen van uw berichtgeving op onze social media kanalen
  • plaatsen van uw berichtgeving in het wekelijkse nieuwsoverzicht

Neem contact op met
Johan van Seggelen

Mocht u nog vragen hebben over het lidmaatschap of direct een offerte willen ontvangen neem dan gerust contact op met Johan van Seggelen.

Johan van Seggelen
Oprichter van
Dutch High Tech Systems

Lidmaatschap uitbreiden
met heel het jaar vacatures promoten

Steeds meer bedrijven die meerdere High Tech vacatures open hebben staan combineren het lidmaatschap bij DutchHTS met een vacature slot.

De High Tech professionals die DutchHTS volgen raken zo op een ongedwongen manier bekend met deze bedrijven omdat ze afwisselend hun nieuws, productintroducties, High Tech Education en vacatures te zien krijgen. Hierdoor wordt de bereidheid om te gaan solliciteren enorm vergroot.

Prijs van het lidmaatschap in combinatie met een vacature slot

De prijs van het lidmaatschap in combinatie met een vacature slot bedraagt € 1.495,– excl BTW per jaar

Ook dit is een all-in prijs d.w.z. dat het plaatsen van uw berichtgeving en vacatures op onze social media kanalen in deze prijs is opgenomen en door ons wordt verzorgd. Dit geldt ook voor alle plaatsingen in het wekelijkse nieuwsoverzicht en in het High Tech vacature overzicht.

De prijs van het lidmaatschap in combinatie met een vacature slot

1.495 per jaar
  • plaatsen van uw berichtgeving op onze social media kanalen
  • plaatsen van uw berichtgeving in het wekelijkse nieuwsoverzicht
  • het plaatsen van uw vacatures op onze social media kanalen
  • het plaatsen van uw vacatures in het wekelijkse High Tech vacature overzicht

Neem contact op met
Johan van Seggelen

Mocht u nog vragen hebben over het lidmaatschap in combinatie met een vacature slot of direct een offerte willen ontvangen neem dan gerust contact op met Johan van Seggelen.

Johan van Seggelen
Oprichter van
Dutch High Tech Systems