We vergroten onze capaciteit


Ultra reinheid, dus geen enkel stofdeeltje en andere moleculaire verontreiniging, is een absolute must bij de productie van complexe onderdelen. En ook de razendsnelle, technologische ontwikkelingen en toenemende vraag voor optimale cleaning vragen om een uitbreiding van onze dienstverlening.

We zijn dan ook ontzettend trots op onze nieuwe RGA-systemen voor het meten van moleculaire verontreiniging. Deze uitbreiding biedt een scala aan nieuwe mogelijkheden zoals meer capaciteit en flexibiliteit, het meten van vele verschillende afmetingen en met het box-in-box systeem kunnen we nu ook hele kleine onderdelen meten.

Onze investering in de allernieuwste en beste apparatuur zorgt ervoor dat uw producten voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van cleanliness. Het resulteert in het brandschoon afleveren van uw producten en ook dat is een absolute must voor goed functionerende systemen bij uw eindklant.

Voor vragen over onze nieuwe RGA systemen, de mogelijkheden en al uw andere cleaning vragen kunt u terecht bij onze verkoopafdeling via verkoop@innovar-cc.com of bel 040 – 737 01 99

Share This Story, Choose Your Platform!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bedrijven

Producten & werkwijze

Membership

Jobs